Over ons

Transparant over IT

Wij zijn Provisioned  

IT is voor ons vanzelfsprekend, en wij helpen je daar graag bij. Met een eindeloze passie voor technologie, focus op transparantie en een gezonde dosis Bossche nuchterheid helpen wij jouw organisatie verder te komen. Dat kan in de vorm van een IT-project of als dienst.

Wij weten wat we doen en wij geloven in transparantie. We lichten graag toe hoe moderne IT-oplossingen jouw bedrijfssucces kunnen vergroten zonder te veel in detail te gaan. We focussen niet op de technologie, maar op jouw organisatie en de eindgebruikers. Alleen door met elkaar samen te werken komen we tot échte resultaten.

Provisioned is het voltooid deelwoord van provisioning: het proces dat wordt doorlopen om een IT-systeem beschikbaar te stellen en zo nieuwe functionaliteiten aan eindgebruikers te faciliteren. Precies dat nemen we graag voor je uit handen.

Onze missie

People first. Het draait bij Provisioned niet om de technologie. Wij focussen op de toegevoegde waarde van technologie voor jouw organisatie en zetten de mensen die daarbij horen centraal.

Onze visie

Kennisgedreven innoveren. Bij Provisioned staat kennis centraal, helpen we organisaties gebruik te maken van passende technologie en leiden we op.

Bedrijfsinformatie

Handelsnaam: Provisioned B.V.
Kamer van Koophandel: 82290903
BTW/VAT: NL862412456B01
IBAN: NL55BUNQ2058247701
SWIFT/BIC: BUNQNL2A

Behind the scenes

Ontstaan

2013 kenmerkt de oorsprong van Provisioned. Destijds richtte Martijn van de Weijenberg samen met Felix van de Loo een IT-bedrijf op om MKB’ers in Nederland IT-ondersteuning te bieden onder de naam Byter. 

De groei van Byter heeft in de loop der jaren een vlucht genomen en groeide de breedte in. Van consultancy, training, cloudoplossingen tot webhosting en webdevelopment. 

Om met onze klanten mee te groeien en verder te professionaliseren hebben wij in 2021 een volgende stap gezet en brengen we onze cloud-, consultancy-, en trainingswerkzaamheden onder in het nieuwe label Provisioned. 

De diensten voor eindeloze grafische creativiteit, webontwikkeling en webhosting zijn ondergebracht in het label Byter.online.

De details

Waar zijn we goed in?

Benieuwd naar de technologie waar we graag mee werken? Dan geven we graag een kleine opsomming.

Wij focussen ons met name op moderne oplossingen die vanuit de cloud worden aangeboden. We werken het liefst met Microsoft 365 en Microsoft Azure. We zijn Microsoft partner en volgen de ontwikkelingen op de voet om onze klanten altijd mee te kunnen nemen in nieuwe functionaliteiten. 

Microsoft 365, Azure Active Directory, Exchange (Online), OneDrive for Business, Azure Information Protection, Microsoft Endpoint Manager, Microsoft Compliance Manager, Microsoft Azure, Terraform, VMware vSphere, Veeam, Acronis, Ubiquiti Networking.

Meer weten?

We horen natuurlijk graag van je!

Provisioned is actief in Nederland. Kennismaken doen we graag, ook als het digitaal is.